Belépés
FõoldalKeresésRegisztrációBelépés
Regale hírei
Céginfó
Energetika
Szerviz
Külföldi projekt
Ingatlanüzemeltetés
Üzemeltetési Csapat
Szolgáltatások
Munkafolyamatok
Minőségbiztosítás
Ingatlan Referenciák
Ingatlan Hírlevél
Klíma termékek
Referenciák
Programok, Hírlevél
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Pályázati részvétel
Karrier a Regale-nál

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük a Regale Energy Zrt. ingatlanüzemeltetési üzletágának bemutatkozó oldalán.

A száz százalékban magyar tulajdonú cég sikereit komoly tapasztalat és szakmai elkötelezettség alapozza meg: a társaság előírja és támogatja a munkatársak folyamatos fejlődését az állandó és időszakos tanfolyamokon való részvétellel, konferenciák és szakmai rendezvények látogatásával. Tüv Hannover ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal 1997-óta rendelkezik cégünk.


Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinkkel történő együttműködésünket a maximális és teljes körű kiszolgálás jellemezze. Szolgáltatásaink hatékonyságának növelésére hosszú távú kapcsolatot igyekszünk kialakítani üzletfeleinkkel.

Roppant nagy hangsúlyt fektetünk a hatékony munkakapcsolatra és a korrekt üzleti kommunikációra. Szakértelmünk és rugalmas kezelői hozzáállásunk képessé tesz bennünket arra, hogy emberekkel, épületekkel kapcsolatos, valamint üzletmenetet támogató szolgáltatásainkat egyetlen szerződés keretében nyújtsuk, legyen szó akár ipari-és termelő üzemekről, raktárakról, iroda vagy társasház ingatlanokról.

Alábbi linkről letöltheti cégbemutatkozó prospektusunkat.

Amennyiben ingatlanüzemeltetési szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az „Üzemeltetési csapat” menüpont alatt található elérhetőségeinken keresztül.

Üdvözlettel

dr. Paár Béla

vezérigazgató

Oldalak
Aktuális

Copyright by Regale

developed by
Centrumnet
Systems