Belépés
FõoldalKeresésRegisztrációBelépés
Regale hírei
Céginfó
Energetika
Szerviz
Külföldi projekt
Ingatlanüzemeltetés
Klíma termékek
Lennox
Lennox katalógusok
Ebara
Ebara katalógusok
Decsa
Decsa katalógusok
Mammoth
Mammoth katalógus
Bluebox
Bluebox katalógusok
Bini
Bini katalógusok
Referenciák
Programok, Hírlevél
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Pályázati részvétel
Karrier a Regale-nál

TERMÉKEK

A japán Ebara Corporation évi több mint 5 milliárd USD forgalommal egyike a szigetország meghatározó ipari óriásainak. A forgalom körülbelül felét a vízgépészeti berendezéseket és rendszereket gyártó részlegek adják. Az elsősorban víz környezetvédelmi technológiákat előállító gyáregységek, valamint a mikroelektronikai gyártó berendezéseket előállító részlegek adják a gyártási volumen többi részét.

Magyarországon a Regale Klímatechnika Kft. által képviselt abszorpciós berendezésekkel az Ebara Corporation az egész világon jelen van. A kutatás - fejlesztésre fordított jelentős összegek miatt is az Ebara abszorpciós hűtőgépei az iparág technológiai csúcsát képviselik. A 100 kW-tól 9 MW-ig terjedő egységteljesítményű berendezések abszolút környezetbarát és energiatakarékos üzeműek, és az igen kevés mozgó alkatrésznek köszönhetően kiemelkedő üzembiztonság mellett állítanak elő hűtőenergiát. Telepítésük különösen azon területeken térül meg gyorsan, ahol korlátozottan állnak rendelkezésre a villamos-, és egyéb energiaforrások.

Az üzembiztos és energiatakarékos működés egyik feltétele Magyarországon a Regale Klímatechnika Kft. szervizrészlegének Japánban kiképzett szerelői állománya.

Az Ebara Abszorpciós hűtőgépek működése: az abszorpciós készülékek a dugattyús, vagy csavar kompresszoros folyadékhűtőkkel ellentétben lítium bromid folyadékot használnak, amely hatásosan abszorbálja a vízgőzt, és elpárologtatja a hűtőközeget (tiszta víz) az elpárologtatón belül. A teljesítmény szabályozása a lítium bromid oldat koncentrációján keresztül megy végbe. Alkalmazása nagy teljesítményű (800 kW felett) fűtési, hűtési igények kielégítése esetén ajánlott, kedvezőbb megtérülési idő miatt. Különösen alkalmas gázmotoros blokkerőművekkel együtt való telepítésre. üzemeltetési költsége jelentősen alacsonyabb a hagyományos folyadékhűtőkkel szemben.

Klímatechnikai Termékkatalógusok

Árainkról kérjük érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Amennyiben beszállítónkról szeretne többet megtudni, kérem látogasson el a www.ebara.co.jp/en weboldalra.

Oldalak
Aktuális

Copyright by Regale

developed by
Centrumnet
Systems