Belépés
FõoldalKeresésRegisztrációBelépés
Regale hírei
Céginfó
Energetika
Szerviz
Külföldi projekt
Ingatlanüzemeltetés
Klíma termékek
Lennox
Lennox katalógusok
Ebara
Ebara katalógusok
Decsa
Decsa katalógusok
Mammoth
Mammoth katalógus
Bluebox
Bluebox katalógusok
Bini
Bini katalógusok
Referenciák
Programok, Hírlevél
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Pályázati részvétel
Karrier a Regale-nál

TERMÉKEK
A világ több mint 70 országában, majd 3 milliárd USA dollár forgalommal a LENNOX cég a klimatizálási ipar egyik vezető óriása. Termékei felölelik az klíma és légtechnika iparágban gyártott összes terméket, többek között, fan-coilokat, légkezelő berendezéseket, computer klímaszekrényeket, roof-top készülékeket, kül- és beltéri léghűtéses-, valamint vízhűtéses folyadékhűtőket, 2 kW - 2 MW teljesítménytartományban. A gyártás Angliában, a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Spanyolországban, és az USA-ban történik. A LENNOX cég 105 éves történelmével a legrégebbi amerikai gyártó, mely folyamatosan változatlan név alatt működik.

A LENNOX cég négy legsikeresebb kulcsterülete:
  • észak-amerikai lakossági légkondicionálás. A LENNOX hozzávetőleg 6.500 független és vállalati tulajdonú képviseleten keresztül értékesíti a vállalat által gyártott kazánokat, légkondicionálókat, hőszivattyúkat, kandallókat.
  • Nemzetközi ipari/kereskedelmi légkondicionálás. A gyártott termékek szállodák, irodaházak, színházak, iskolák, éttermek, templomok, valamint ipari technológiai létesítmények hűtési/klimatizálási igényei kielégítésére alkalmasak.
  • Nemzetközi kereskedelmi hűtés. A kereskedelmi hűtőberendezések hűtőkamrákban, hűtőpultokban, élelmiszergyártó technológiákban kerülnek alkalmazásra.
Árainkról kérjük érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.
Amennyiben beszállítónkról szeretne többet megtudni, kérem látogasson el a www.lennoxeurope.com weboldalra.

Oldalak
Aktuális

Copyright by Regale

developed by
Centrumnet
Systems